RISTEE (*


Niin no. Jotkut sanoo, että me ollaan satakuntalaisia. Jotkut taas väittää, että pohjalaisia. Totuus on tiettenkin, että meissä on vähän enemmänkin. Tässä kun ollaan risteessä, yhdestä suunnasta Satakunta, toisesta Pohjanmaa ja kolmannesta Pirkanmaa. Voi se niinkin olla, että me hiukan kyräillään ja kumminkin samaan aikaan hiukan uhotaan. Että ihan omanmoisiamme.

Oikeastaan paras mahdollinen yhdistelmä. Yrittäjäheinkisyyttä ja samalla jämptiä ja asiallista länsisuomalaista meininkiä. Siitä tulee aika hyvä asuinympäristö. Viiteen vuoteen ei tule kukaan juttelemaan, ellet itse tahdo! Mutta kaikki kuitenkin pelaa, palvelut toimii, turvallista on. Ja voithan sä itse olla niin aloitteellinen, että sanot jollekulle päivää. Ties vaikka se siitä sitten.

Halvalla täällä pääsee. Tontteja on ja isompia kuin Espoon pelloilla. Vaikka järven rannalla. Sikäläisen tontin hinnalla jo rakennat meillä talon. Jonnekin voi olla pitempi matka kuin Isolla Kirkolla, mutta yhtä nopeasti pääset perille. Ruuhkattomilla teillä.


 Jämijärvi logo 1000x542Kankaanpää logo 1876x474


KarvianKunta 300x50

Kiikoisten logo vär RGB
Pomarkku logo 1289x890

Siikainen logo 1260x569PSKK logo 4458x833

*) Pohjois-Satakunta - Suomi sanakirjan mukaan Sopeva = Sopiva, passeli