ÄKKIÄKI (*


Jos kotona asuminen ja työssäkäynti ei riitä, voi sitä harrastaakin. Meilläpäin tehdään niin. Ja sillä lailla, kun itsestä parhaalta tuntuu. Jos täkäläinen haluaa hiihtää kesällä, hän tekee sen silloin. Tai pelata golfia talvella. Käy yhtä hyvin. Purjelentoa? Äkkiäki. Ja aika paljon paremmin kuin muualla.

Hiihtomaastoa, eräretkeilyä, vaellusreittejä, uimarantoja, maauimaloita. Totta kai. Kyllä näitä saa vieraatkin kokeilla, jos tahtoo. On meillä niitä varten monenmoista mökkiä ja majoitusta. Ja järjestetään varta vasten ohjelmaa jos ei itse jaksa tehdä, niinkuin nyt kansainvälistä ilmailushow'ta tai Taideviikkoa. Ja on Kiikoisten Purpurit, lavatanssit, Joulukylät ja kesäteatterit. Vaikka on se myönnettävä, että joskus meiltä päin piipahdetaan puolessa tunnissa vielä isommissa tapahtumissa.

Kateelliset kattelee, että meillä ollaan aika timmissä kunnossa. Mikä siinä on ollessa, kun vuoden kuntosali maksaa sen, minkä pääkaupungissa kuukausi. Tai että miksi meillä ymmärretään enemmän musiikin ja kuvataiteen päälle. Pakkohan se on, kun on ykkösluokan opistot molemmista. Monet tulee tänne ihan vaan meidän monia tehtaanmyymälöitämme penkomaan. Saa tulla, ei sieltä tavara kesken lopu. Ja jos loppuu, tehdas siinä vieressä tekee lisää.

Lumi640x426Pihlajanmarjat 480x300
 Ainutlaatuinen luonto luo omat puitteensa onnistuneelle matkalle tai virkistyspäivälle.

Sinivuokot 448x299

Tatti 448x303

*) Pohjois-Satakunta - Suomi sanakirjan mukaan Äkkiäki = no joo, samaa mieltä, käyhän se, ok, ihan hyvä, ei pöllömpää